Ontspannen

Lekker in je vel zitten en genoeg energie hebben voor de dingen die je graag wil doen is prettig. Goed voor jezelf zorgen helpt daarbij. Een shiatsu behandeling eens in de zoveel tijd helpt ontspannen en verhoogt het lichaamsbewustzijn. Hierdoor ervaar je meer energie, wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd en krijgt je immuunsysteem een boost. Zie het als een regelmatige shiatsu APK voor je lichaam.

Geprikkeld

Ken je dat? Je reageert net iets te fel, bent onrustig of je voelt je geïrriteerd. Of misschien ervaar je een continu gevoel van haast, ook als je feitelijk geen haast hebt. Dit zijn vaak tekenen van stress. Stress is niet altijd verkeerd. Het helpt ons ook om alert te zijn, te kunnen focussen of snel te kunnen handelen wanneer dat nodig is. Maar soms lukt het ons niet meer om tussen de pieken van stress te ontspannen. Shiatsu kan helpen om dit patroon te doorbreken. 

Stress of een burn-out

Een situatie met te veel stress, zorgen of onzekerheid kan leiden tot allerlei klachten. Soms ben je niet meer in staat om te ontspannen of om aan te voelen wat je behoefte is. Er wordt (te) veel van je gevraagd. Shiatsu therapie brengt met zachte massage ontspanning. Het helpt het lichaam te herinneren wat het nodig heeft en hoe te herstellen. Ook bij een burn-out ben je van harte welkom.