Vergoeding

Een shiatsu behandeling kost 75 euro per uur. Achteraf ontvang je van mij een factuur voor de behandeling. Het kan zijn dat je aanvullende zorgverzekering (een deel van) de behandeling vergoedt. Bekijk hiervoor zelf de voorwaarden voor je verzekering. De factuur dien je zelf in ter declaratie bij je verzekering.

Erkende 4-jarige HBO opleiding en beroepsverenigingen

De Zen Shiatsu Opleiding in Amsterdam is een erkende 4-jarige HBO opleiding. Hier ben ik opgeleid tot Zen Shiatsu therapeut. Deze stijl is ontwikkeld door Shizuto Masunaga. Zen Shiatsu ® is een gedeponeerd handelsmerk sinds 1996. 

Ik ben ingeschreven bij de beroepsvereniging  Shiatsu Vereniging Nederland – www.shiatsuvereniging.nl -, het genootschap van professionele shiatsu-therapeuten. 
Mijn praktijk is gevisiteerd in 2022. 

Ook ben ik geregistreerd bij RBZC, het onafhankelijk kwaliteitsregister voor erkende zorgverleners in de complementaire zorg. 

Nascholing

Shiatsu is een traditionele geneeskundige traditie uit Japan.  Het is een vak – een ambacht –  en voortdurend in ontwikkeling. Om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden volg ik regelmatig na- en bijscholing. Dit geldt ook voor de medische basiskennis.

Samenwerking

Shiatsu met Mijke is gevestigd in de Oosterparkpraktijk. Ik werk graag samen met shiatsu 
collega´s en andere therapeuten en professionals in de zorg. In de Oosterparkpraktijk werkt een psychosomatisch oefentherapeut, een bekkenoefentherapeut, een diëtist en een aantal psychologen. Zie voor meer informatie de website van de Oosterparkpraktijk: www.oosterparkpraktijk.nl.