Vergoeding en tarief

Een shiatsu behandeling kost 75 euro per uur.  Achteraf ontvang je van mij een factuur voor de behandeling. Het kan zijn dat je aanvullende zorgverzekering (een deel van) de behandeling vergoedt. Bekijk hiervoor zelf de voorwaarden voor je verzekering. De factuur dien je zelf in ter declaratie bij je verzekering.

                  Shiatsu intake + behandeling                                      75 min  – 86 euro
                  Shiatsu behandeling vervolg                                      60 min – 75 euro
                  Shiatsu behandeling vervolg                                      90 min – 110 euro

                  Shiatsu tijdens zwangerschap                                    60 min – 75 euro
                  Baby shiatsu                                                                   45 min  – 56 euro
                  Shiatsu strekkingen                                                      45 min  – 56 euro
                  Shiatsu behandeling + strekkingen                           90 min – 112 euro

Erkende 4-jarige HBO opleiding en beroepsverenigingen

De Zen Shiatsu Opleiding in Amsterdam is een erkende 4-jarige HBO opleiding. Hier ben ik opgeleid tot Zen Shiatsu therapeut. Deze stijl is ontwikkeld door Shizuto Masunaga. Zen Shiatsu ® is een gedeponeerd handelsmerk sinds 1996. 

Ik ben ingeschreven bij de beroepsvereniging  Shiatsu Vereniging Nederland – www.shiatsuvereniging.nl -, het genootschap van professionele shiatsu-therapeuten. 
Mijn praktijk is gevisiteerd in 2022. 

Ook ben ik geregistreerd bij RBZC, het onafhankelijk kwaliteitsregister voor erkende zorgverleners in de complementaire zorg. 

Nascholing

Shiatsu is een traditionele geneeskundige traditie uit Japan.  Het is een vak – een ambacht –  en voortdurend in ontwikkeling. Om mijn kennis en vaardigheden up-to-date te houden volg ik regelmatig na- en bijscholing. Dit geldt ook voor de medische basiskennis.

Samenwerking

Shiatsu met Mijke is gevestigd in de Oosterparkpraktijk. Ik werk graag samen met shiatsu 
collega´s en andere therapeuten en professionals in de zorg. In de Oosterparkpraktijk werkt een psychosomatisch oefentherapeut, een bekkenoefentherapeut, een diëtist en een aantal psychologen. Zie voor meer informatie de website van de Oosterparkpraktijk: www.oosterparkpraktijk.nl.

Stage / stagiaires

Het is mogelijk dat er een shiatsu therapeut in opleiding mee kijkt bij de behandeling. Als dit verzoek er ligt zal ik altijd voorafgaand aan de geplande behandeling afstemmen met de client. Ik draag graag bij aan de doorontwikkeling van Shiatsu en daarbij is een belangrijk onderdeel om van elkaar te leren. Wil je stage lopen? Je kan hiervoor ook zelf een client meenemen. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.