Driemaal daags shiatsu oefeningen

Je dag starten, onderbreken en eindigen met shiatsu oefeningen? Daarvoor zijn deze drie video’s bedoeld! Je kunt ze overigens ook prima los van elkaar gebruiken, ook op andere tijdstippen op de dag. Misschien vind je het prettiger om na de lunch op te starten of je dag te beginnen met een ontspanningsoefening. Doe vooral wat jij prettig vindt.

Deel één: Lekker je (werk)dag starten. In deze video komt het volgende aan bod: uitwisseling met je omgeving, communicatie, je ruimte innemen, plannen maken, creativiteit en plannen uitvoeren. Fijne (werk)dag!

Deel twee: Even je werk/dag onderbreken, opladen, tegen de afterlunch dip, een alternatief voor een espresso, aangaan van verbinding en omarmen van verandering.

Deel drie: De (werk)dag lekker afsluiten. Tijd voor loslaten, ontspanning, kalmeren, zachte ogen, rustgevende oefeningen en de ogen sluiten.

Je vindt hier ook een video geheel in het teken van de onderrug en een video met enkel zittende oefeningen. Deze zijn zeer geschikt voor zwangeren of voor als je even minder mobiel bent.

Tenslotte heb ik ook een video gemaakt met een buikmassage. Onze buik vergeten we vaak aandacht te geven terwijl daar zo veel gebeurt! Ons hele lichaam en alle functies zijn vertegenwoordigd in de buik. Met een buikmassage heb je dus alles in één!